Opdrachtgever: Jos Verheijden

Website: Burnouttraining.nl

Opdracht:

  • Herschrijven blogteksten zodat ze elders gepubliceerd konden worden
  • Keyword density bewaken
  • Alle webteksten SEO-proof opleveren

De website Burnouttraining.nl heeft een weblog met verschillende artikelen. Deze artikelen zijn eerder gepubliceerd op andere websites van de eigenaar, en moesten grondig herschreven worden. Uitdaging bij deze opdracht was de boodschap bewaren, maar deze compleet anders presenteren.

Wil je me inhuren als tekstschrijver of redacteur? Neem contact met me op en ik vertel je graag uitgebreid over alle mogelijkheden!

Photo credit: {Charlotte.Morrall} via photopin cc

LEER MEER


Wil je op de hoogte gehouden worden over de Supreme Blogger Methode? Vul hier je gegevens in zodat ik je een mailtje kan sturen als ik iets interessants met je wil delen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

Pin It on Pinterest

Share This